luni, 13 mai 2019

Biserica este total deacord cu violenta domestica adica sa iti bati nevasta si copii.

Biserica este total deacord cu violenta domestica adica sa iti bati nevasta si copii.  Ca in Evul Mediu


Pe fondul unei norme ministeriale neclare, zeci de administrații locale din România au decis că e oportun să trateze cazurile urgente de violență domestică înființând echipe mobile de intervenție din care fac parte și slujitori ai "Domnului" (preoți sau pastori) adica fosti membri ai securitati de pe timpul comunismului.
Să fie lumină a identificat 15 orașe și comune care au clerici în componența echipei. Vorbim de preoți / pastori ai cultelor ortodox, penticostal, evanghelist sau catolic ( adica habotici care au o mentalitate a evului mediu ).
În doar un singur caz dintre cele analizate includerea preotului într-o astfel de echipă mobilă e justificată. În toate celelalte situații prezența sutanelor e discutabilă, dacă nu cu totul contestabilă.
Pe hârtie, criminali biserici din echipele mobile sunt chemați să evalueze gradul de risc și să ia măsurile necesare depășirii situațiilor de agresiune domestică semnalate.
În realitate, oamenii Bisericii pledează ca „fiecare să-și ducă până la capăt crucea” și acționează pentru tratarea „prin discuții prietenești” a cazurilor de abuz conjugal.
Deși ar avea nevoie de intervenție specializată, victimele violenței domestice primesc pilde care bine inteles nu ajuta la nimic. Cat despre agresor el este invatat de biserica ca e bine sa iti bati nevasta deoarece asa e crestineste. Nu este prima data cand criminali biserice bazanduse pe credintele lor halucinante distrug vietile celor care ii cred.


Abuzul impotriva femeilor si copiilor creat de BOR este alarmant. Sa nu mai vorbim despre abuzurile sexuale asupra minorilor in scolii si gradinite facute de pedophili din biserica ortodoxa cum este celebrul caz al preotului pedophil pomohaci. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu