duminică, 21 aprilie 2019

Primăria Municipiului București duce ipocrizia la un alt nivel.

Primăria Municipiului București duce ipocrizia la un alt nivel. Dea lungul timpului Gabriela Firea sa dovedit cel mai incompetent primar al Bucurestiului.Primăria Municipiului București duce ipocrizia la un alt nivel. 
Anul acesta a dat 20 de milioane de lei Catedralei Mântuirii Neamului. Tot anul acesta nu mai are bani pentru singurul centru non-stop din București pentru victimele violenței domestice ! PMB este complice cu agresorii pentru că lasă pe stradă în timpul nopții femeile agresate ! 

PMB este complice cu agresorii pentru că NU respectă recomandările europene MINIME astfel încât să existe în București cel puțin 184 de locuri în adăposturi pentru femei, 5 centre de criză pentru victimele violului, 19 centre de consiliere pentru victimele femei. 
PMB este complice cu agresorii pentru că nu alocă un buget suficient pentru prevenirea și combaterea violenței asupra femeilor și fetelor.
Primăria Municipiului Bucureşti nu mai finanțează singurul centru non-stop pentru victimele violenței domestice! În schimb poate, fără nicio jenă, să dea bani cu nemiluita Catedralei Mântuirii Neamului ( care este inutila ), pe festivaluri sau concerte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu