duminică, 21 aprilie 2019

Beneficile de a fi Ateu este mai bine sa fi ateu

Beneficile de a fi ateu este mai bine sa fi ateu ! Ce inseamna sa fi ateu. Ateismul este Umanitate.Cei mai importanti oameni ai lumi au fost atei si inca sunt drept exemplu din trecut ar fi Nikola Tesla , Albert Einstein, George Gordon Byron, Benjamin Franklin, Galileo Galilei, si din prezent avem exemple ca Linus Torvalds, Steve Jobs, Bill Gates, Jack Dorsey, Mark Zuckerberg, Megyn Kelly etc… Sunt doar cativa dintre oameni care au ajutat la dezvoltarea importanta a omeniri si asta fara asi pierde ratiunea crezant intrun anumit zeu, Deci ateismul este unu dintre cele mai de pret lucruri pe care omul trebuie sa si le apere…

Ce este Ateismul ?
Ateismul este Dreptul la ratiune, Dreptul la o gandire libera, Dreptul la a crea.

Nu va pierdeti ratiunea crezand intrun anumit zeu, nu pupati cadavre, nu va tarati in genunchi in fata unor ipocriti care vor sa va pierdeti ultimul gram de demnitate si cel mai important nu sprijinti cu bani cultele religioase crestine sunt cel mai mare dusman al evolutiei.

Daca si tu esti ateu FELICITARI esti un om inteligent, educat, curajos, cariua ii place sa vada realitatea si sa gaseasca o explicatie rationala si logica pentru toate lucrurile, Poti spune “Sunt mandru ca sunt ateu !”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu